Canan Karatay, İlber Ortaylı ve Celal Şengör’e fırça attı: Utanmıyor musunuz halinizden?

Düzenleyen:
Canan Karatay, İlber Ortaylı ve Celal Şengör’e fırça attı: Utanmıyor musunuz halinizden?

YAŞAM Haberleri

Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı bir youtube kanalına verdiği röportajda Canan Karatay ile ilgili olan anısını paylaştı. Ünlü isim, Celal Şengör ile birlikte Karatay’dan nasıl fırça yediklerini anlattı.

Tarihçi yazar İlber Ortaylı, Celal Şengör ile birlikte Fatih Altaylı’nın 'Teke Tek' programına konuk olduğunda yaşadıklarını ve Prof. Dr. Canan Karatay’ın kendilerine nasıl kızdığını anlattı.

Ortaylı, Celal Şengör ile Fatih Altaylı’nın programına konuk olduğu gün başka bir stüdyoya ünlü iç hastalıkları uzmanı Karatay'ın konuk olduğunu söyledi.

CELAL ŞENGÖR’Ü ŞİKAYET ETTİ

İlber Ortaylı, hemen diğer stüdyoya geçtiklerini belirterek o gün yaşananları şu sözlerle gülerek aktardı:

“Aşağıya Canan Hoca gelmiş, sizin ikinizi görmek istiyor dediler. Ben Canan Hoca’yı görünce hemen Celal Şengör’ü şikayet ettim. ‘Bu var ya bu 5 tane ekler yedi’ dedim. O da ‘Utanmıyor musunuz bu halinizden’ diye bize çıkıştı. Allah ömür versin Canan Karatay çok sempatik bir insan.”

Canan Karatay, İlber Ortaylı ve Celal Şengör’e fırça attı: Utanmıyor musunuz halinizden?

“ADAM LAF DİNLEMEZ”

Ortaylı, Celal Şengör ile ilgili ise şunları söyledi:

“Celal çok kıymetli bir adam. Her şeyi yiyip içmemesi gerekiyor. Eşi Oya da bu konuda çok dikkatli, yoksa adam laf dinlemez.”

Ünlü tarihçinin bu anısını anlattığı videosu sosyal medyada çok izlendi, izleyenleri güldürmeyi başardı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...