Çal, parçala, sat çetesine baskın

/ Kaynak: DHA
Çal, parçala, sat çetesine baskın

YAŞAM Haberleri  / DHA

İstanbul'da çaldıkları otomobilleri parçalayıp yedek parça haline getirerek açmış oldukları hurda dükkanında sattıkları iddia edilen çeteye baskın.

İstanbul'da alınan bir istihbaratı değerlendiren polis Büyükçekmece, Tepecik, Ulus mahallesinde bulunan bir depoya baskın düzenledi. Depoda yapılan aramada çalıntı otomobiller, çalıntı otomobillere ait parçalar, ile araç çalmakta kullanılan aletler ele geçirildi. Çalıntı araç ve parçaları ile ilgili Abdülkadir K.(49), Necmettin E.(34), Ahmet K.(33) ile Zeynel K.(27), Yüksel K.(35) gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüpheliler kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma yapan polis şüphelilerin çalıntı araçları parçaladıklarını daha sonra açtıkları bir hurda dükkanında yedek parça olarak sattıklarını tespit etti. İkitelli de bulunan hurda dükkanında yapılan aramada da bazı çalıntı araç parçaları bulundu.
Poliste işlemleri tamamlanan şüphelilerle ilgili 3 otomobil hırsızlığı, otomobillerin motor ve şase numaralarını değiştirmek suçlarından işlem yapılarak adliyeye gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...