Çadırları yıkılan Romanlar göbek atmaya başladı

Düzenleyen:
Çadırları yıkılan Romanlar göbek atmaya başladı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da polis ve zabıta ekipleri Romanların kaldığı çadırlara baskın düzenledi. Çadırları iş makineleriyle yıkılan Romanların bu sırada göbek atması ilginç görüntüler oluşturdu.

Bursa'da polis ve zabıta ekipleri, sabah erken saatlerde çadır kentlerde kalan Romanlara yönelik operasyon düzenledi. Çadırları iş makinaları ile yıkılan Romanların kameralara karşı göbek atması dikkatlerden kaçmadı.
Çadırları yıkılan Romanlar göbek atmaya başladı
ROMANLARIN ÇADIRLARI BOŞALTILDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Uyuşturucu ile Mücadele Şube, Çevik Kuvvet Müdürlüğü ile zabıta ekipleri tarafından sabah saatlerinde Roman vatandaşların bulunduğu çadır kentlere yönelik 4 farklı mahalleye operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda Romanların bulunduğu çadırlar boşaltılırken, çadırlarda ve kalanların GBT sorgusu yapıldı. Narkotik köpeği Alfa'nın da kullanıldığı olayda çadırlar didik didik arandı.

ÇADIRLARI YIKILIRKEN GÖBEK ATTILAR
Yapılan aramaların ardından çadırlar, iş makineleri tarafından yıkıldı. Bu sırada Romanlar, çadırlarının yıkıldığı sırada kendisini görüntüleyen basın mensubunun kamerasına dönerek göbek atmaya başladı. Çadırların içerisindeki eşyaları at arabalarına yükleyen Romanlar, aldıkları bölgeden ayrıldı.
Çadırları yıkılan Romanlar göbek atmaya başladı

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...