Çadırı sökülen pazarcı sele kapıldı - İZLE

Çadırı sökülen pazarcı sele kapıldı - İZLE

YAŞAM Haberleri

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Cumartesi Pazarında çadırı sökülen pazarcı sele kapıldı, işte o anlar - İZLE

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, şiddetli yağış hayatı felç etti. Cumartesi Pazarı olması nedeniyle cadde ve sokakların kalabalık olduğu saatlerde aniden bastıran yağmur ve sonrasında dolu yağışı vatandaşları zor durumda bıraktı. Cumartesi Pazarı'na tezgah açan esnafların çoğunun tezgahları oluşan sel sularıyla dağıldı. Emirler Caddesindeki yol üzerinde büyük çukurların oluşması sebebiyle zor anlar yaşandı. 4 genç yolda oluşan sel suyuna düştü. Çevredeki vatandaşların çabasıyla dışarı çıkarılan gençler boğulma tehlikesi atlattı.İlçe merkezindeki diğer caddelerde de dükkanların birinci katlarına sular bastı. Esnaflar belediye ekiplerinin de yardımıyla suları boşaltmaya çalıştı.

Öte yandan Otogar arkasındaki alana araçlarını park edenler kötü bir sürprizle karşılaştı. Orada bulunan alışveriş merkezinin önü yapay göle döndü. Araçlar camlarına kadar sular altında kaldı.

Bazı alışveriş merkezleri de sel sularından etkilendi. Vatandaşlar buralarda mahsur kalırken suların boşaltılmasının ardından dışarı çıkarıldı.

Alışveriş için çarşıya çıkan vatandaşlar kaldırımlarda mahsur kaldı. Kimi vatandaşlar dükkanların içine sığınırken, bazı vatandaşlar da kaldırım kenarlarında bekledi. Yollarda sel sularının birikmesiyle birlikte vatandaşlar yaklaşık 45 dakika boyunca cadde kenarlarında bekledi.

İlçe merkezinin yanında, Çukurköy, Moymul, İstasyon, Karakova ve Ömerbey mahallelerinde de sel suları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı, ev ve işyerlerinde maddi hasarlar oluştu.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...