Bursa'da sular kesilecek

/ Kaynak: CHA
Bursa'da sular kesilecek

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi'nde 12-13 eylülde su kesintisi uygulanacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi'nde 12 Eylül Perşembe (Yarın) ve 13 Eylül Cuma tarihlerinde zaman zaman su kesintisi uygulanacak. nbsp;BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak içmesuyu çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi, Akyıldız Caddesi ve civarında, 12 Eylül Perşembe ve 13 Eylül Cuma tarihlerinde, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi. nbsp;Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...