Bursa'da silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'da silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi, işte detaylar...

Bursa'da yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi canından oldu, 3 kişi de yaralandı. Olay, Yenişehir’e bağlı Çayır Mahallesi Hürriyet Sokak'ta meydana geldi. Akşam saat 19.30 civarında Halil G. (53) tarafından silahlı saldırıya uğrayan Ekrem T. (30) hayatını kaybetti. Olayda yaralanan M.K., S.K., M.K. isimli vatandaşlar ise Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Bursa Şevket Yılmaz Hastanesine sevk edildi.

Bursa'da silahlı saldırı, ölü ve yaralılar var

Saldırıda hayatını kaybeden Ekrem T.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Yenişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin olay sonrası gözaltına aldığı Halil G., sorgusu yapılmak üzere emniyete götürülürken, ilçeye güvenlik amaçlı çok sayıda çevik kuvvet ekipleri gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...