Bursa’da sel bilançosu: 4 yaralı

Bursa’da sel bilançosu: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri

Yurdun genelinde etkili olan sağanak, başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’ni etkisini gösterdi. Vatandaşlar yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. 4 kişi sel sularına kapıldı, 11 ev 9 araç hasar gördü.

Bursa gece saatlerinde sele teslim oldu. Orhangazi ilçesinde birçok mahalle Bursa gece saatlerinde sele teslim oldu. Orhangazi ilçesine bağlı birçok mahalle yağmur nedeniyle hasar gördü. Paşapınar Mahallesi'nde, şiddetli yağmur ve dolu yağışından sonra köyün içinden geçen ve bir süre önce kapatılarak yer altına alınan dere taştı.

4 KİŞİ SEL SULARINA KAPILDI

Taşkın nedeniyle bölgede bulunan araçlar adeta sürüklendi. Öte yandan vatandaşlar ise şiddetli yağmur dinene kadar evlerinden çıkamadı. Bu sırada hafta sonları dinlenmek için geldikleri prefabrik ev su alınca dışarı çıkan 4 kişi sel sularına kapıldı.

11 EV 9 ARAÇTA HASAR GÖRDÜ

Mahalle sakinleri ve ekiplerin yardımı ile kurtarılan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.  Geceyi zor şartlar altında geçiren vatandaşlar, gün aydınlanınca selin bilançosuyla karşılaştı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde, 11 ev ve 9 araçta hasar olduğu belirlendi.

EKİPLERİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Bölgede içme suyu, elektrik ve internet hatlarıyla ilgili sıkıntılar sürerken, geceden beri aralıksız çalışan ekipler sel sularının taşıdığı kayalar ve ağaçları temizlemeyi sürdürüyor. Paşapınar’da ekipler, hummalı çalışma yürüterek yaraları sarmaya çalışıyor.

Bursa’da sel bilançosu: 4 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...