Bursa'da işadamının oğlu kaçırıldı

Bursa'da işadamının oğlu kaçırıldı

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir benzin istasyonuna gelen kar maskeli ve silahlı henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi, benzin istasyonunun ortağının oğlunu kaçırdı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir benzin istasyonuna gelen kar maskeli ve silahlı henüz kimliği belirlenemeyen iki kişi, benzin istasyonunun ortağının oğlunu kaçırdı. Bir süre sonra, ankesörlü telefonla iş adamını arayan zanlılar, 1 milyon TL fidye istedi.

En son çıkan Büyükşehir Belediyesi Yasası ile beldeden mahalleye dönüşen Kurşunlu'da, sabah saatlerinde İzzet Ekin'in ortağı olduğu benzin istasyonuna gelen kar maskeli ve silahlı iki kişi, Ekin'in 27 yaşındaki oğlu Uğur ekin'i kaçırdı. Otomobille uzaklaşan zanlılar, önce Uğur Ekin'in telefonundan ardından da Gemlik merkezden olduğu tahmin edilen bir ankesörlü telefondan iş adamı İzzet Ekin'i arayarak, "Oğlunu kaçırdık. Polis ekiplerine haber verme, verirsen oğlun zarar görür. 1 milyon lira fidye hazırla. Seni daha sonra arayacağız" dedi. İzzet Ekin'in güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Uğur Ekin'in kaçırıldığı otomobil benzinliğin yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki alanda terkedilmiş halde bulundu. MOBESE ve güzergahtaki kamera görüntülerini inceleyen güvenlik güçleri, Ekin'i kaçırdığı iddia edilen zanlıları yakalamak için şehir genelinde alarma geçti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...