Bursa'da 'hava aracı düştü' iddiası asılsız çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'da 'hava aracı düştü' iddiası asılsız çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir hava aracının düştüğü iddiası üzerine çok sayıda polis ve kurtarma ekibi harekete geçmişti. Ancak yapılan araştırma sonrası ihbarın asılsız çıktığı öğrenildi.

Saat 14.50 sıralarında Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ekipleri harekete geçen ihbarda, Gümüştepe Mahallesi civarında bir hava aracının düştüğü iddia edilmişti.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edilirken ekiplerin Gümüştepe-Misi bölgesinde yaptıkları araştırmada ihbarı teyit edecek herhangi bir gelişmeye rastlanmadığı öğrenildi.

 PATLAMA SESİ DUYULDU

Gümüştepe Mahallesi Muhtarı Haluk Balta, işaret fişeğine benzer bir cisim gördüklerini ancak hava taşıtı düştüğü bilgisini kendisinin de gazetecilerden aldığını söyledi.

Öte yandan bölgeye yakın Dağyenice Mahallesi'nden de patlamaya benzer bir gürültü geldiği kaydedildi.

İHBARI YAPAN KİŞİYE ULAŞILAMADI

100 civarında personelin katıldığı arama kurtarma çalışmalarından sonuç elde edilemezken, bu saate kadar sadece bir ihbarın geldiği, bu ihbarcının da telefonuna ulaşılamadığı belirtildi.

Drone destekli havadan yapılan arama çalışmalarından da sonuç elde edilemedi.

Bursa'da 'hava aracı düştü' iddiası asılsız çıktı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...