Bursa'da feci kaza, 2 kişi öldü

/ Kaynak: DHA
Bursa'da feci kaza, 2 kişi öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'nın Orhangazi ilçesi'nde servis minibüsüne çarpan motorsiklette bulunan Güray Ertan (39) ve arkadaşı Orhan Aksu (32) hayatını kaybetti.

Kaza Orhangazi ilçesi Göl yolu üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Bir otomotiv fabrikasında çalışan Güray Ertan (39) 16 VL 974 plakalı motorsikletiyle arkadaşı 32 yaşındaki Orhan Aksu ile birlikte İznik Gölü Piknik alanına gittiler. Burada bulunan Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübüne ait poligonda eğitim atışı yapan ikili daha sonra yine motorsiklete binerek Orhangazi'ye gitmek için yola çıktılar. Sürücü Güray Ertan, motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan Cüneyt Vardar (40) idaresindeki 16 VU 245 plakalı servis minibüsüne çarptı. Kazada evli ve iki çocuk babası Güray Ertan olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı Okan Aksu ise ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan evli iki çocuk babası Orhan Aksu kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Servis minibüsü sürücüsü Cüneyt Vardar ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza sonrası hastaneye gelen Güray Ertan ve Okan Aksu'nun yakınları sinir krizleri geçirirdi. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...