Burdur'da küçük kıza tacizde bulunmaya kalkan sapığın linç edildiği anlar!

Düzenleyen:
Burdur'da küçük kıza tacizde bulunmaya kalkan sapığın linç edildiği anlar!

YAŞAM Haberleri

Burdur'da ilkokul öğrencisini okuldan çıktığı sırada taciz etmeye kalkan sapığı vatandaşlar linç etmeye çalıştı.

Burdur'da ilkokul öğrencisi kız çocuğa cinsel saldırıda bulunmaya çalıştığı gerekçesiyle linç edilmek istenen ve polisin kurtardığı Osman K.'ye linç girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.

KIZ ÖĞRENCİYE CİNSEL SALDIRIDA BULUNMAYA KALKTI 

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Konak Mahallesi'nde bir erkek şüphelinin, önüne geçtiği ilkokul öğrencisi kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüphelinin Osman K. olduğunu belirleyen polis, dün şehir merkezinde kurulan Salı Pazarı'nda önlem aldı. Yapılan çalışma sonucunda Osman K., sivil polisler tarafından yakalandı.

TACİZCİYİ LİNÇTEN KURTARAN 2 POLİS YAKALANDI

Şüphelinin yakalandığını öğrenen vatandaşlar ise linç girişiminde bulundu. Polis, Osman K.'yı bir iş yerine sokarak linçten kurtardı. Yaşanan arbede sırasında bir polis memurunun parmağı çıktı, bir polis memuru da fenalık geçirdi. Yaralı polisler Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavi edildi.

DAHA ÖNCE DE TACİZ SUÇU İŞLEMİŞ

İnşaatlarda elektrikçi olarak çalıştığı öğrenilen Osman K. de dün akşam Burdur Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Daha önce de cinsel taciz suçundan sabıkası olan ve cezaevinde yattığı öğrenilen Osman K.'nin işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Şüphelinin taciz ettiği çocuğun ailesinin de polis merkezinde şikâyetçi olduğu kaydedildi.

VATANDAŞLARIN LİNÇ ETTİĞİ ANLAR 

Diğer yandan linç girişimi anı güvenlik kameralarıyla vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde polislerin gözaltına aldığı Osman K.'yi götürürken, çevredeki bazı vatandaşların şüpheliye saldırmaya çalıştığı görüldü. Polislerin şüpheliyi hızla olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştığı, vatandaşların da koşarak peşlerinden gittiği görüntülerde yer aldı. Polisin şüpheliyi linçten korumak amacıyla girdiği iş yerinden çıkarken de kalabalığın saldırma anları görüntülere yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...