"Burası bizi hayata tekrar kazandırdı"

Düzenleyen:
"Burası bizi hayata tekrar kazandırdı"

YAŞAM Haberleri

Millî Savunma Bakanlığı Gaziler Uyum Evi Merkezi’nde doğayla iç içe sosyal hayata adapte olan gaziler, tedavileri sürerken bir yandan da halı saha, okçuluk, havalı silah poligonu, hobi bahçeleri etkinlikleriyle moral depoluyor.

Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan gazi Yüzbaşı Özgür Ocak “Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağ bacağıma protez takıldı, fizik tedaviye devam ediliyor. Uyum Evi’nin sosyalleşmemiz, gazilerle olan iletişimlerimiz ve topluma olan adaptasyonumuzda çok büyük etkisi var” dedi.

FETÖ’nün darbe girişiminde atılan bomba nedeniyle bacağını dizinden kaybeden Cafer Yılmaz “Artık profesyonel bir şekilde ampute futbol oynuyorum. Burası beni hayata tekrar kazandırdı. Bacağımı kaybettiğimdeki düşüncelerim ile şu anki düşüncelerim tamamen farklı” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...