Bungalovda jakuziyi tamir ederken canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bungalovda jakuziyi tamir ederken canından oldu

YAŞAM Haberleri

Murat Karaal, Sakarya'da kendisine ait olan bungalovdaki jakuziyi tamir etmeye çalışıyordu. Bir anda fenalaşarak yere yığılan Karaal hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde kendisine ait olan bungalovun arızalanan jakuzisini tamir etmeye çalışan Murat Karaal hayatını kaybetti. Ölüm sebebi olarak elektrik çarpmasından şüphelenilse de Karaal'ın cansız bedeni ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı. 

BUNGALOVDA KONAKLAYAN MİSAFİRLER DURUMU BİLDİRDİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, Fevziye Mahallesi’nde bulunan bir bungalovda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 44 yaşındaki Murat Karaal kendisine ait olan bungalovda arızalanan jakuziyi tamir etmek istedi. Bu esnada fenalaşan Karaal, yere yığıldı. Bungalovda konaklayan misafirlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Karaal, Sadıka Sabancı Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Bungalovda jakuziyi tamir ederken canından oldu

ELEKTRİK ÇARPMASINDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Murat Karaal, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jakuziyi tamir etmek istediği esnada elektrik çarpması neticesinde hayatını kaybettiğinden şüphelenilen Karaal’ın cansız bedeni, ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı. Jandarma olaya ilişkin inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...