Bulunan ilik gelmeden Efe hayata veda etti

Bulunan ilik gelmeden Efe hayata veda etti

YAŞAM Haberleri

Lösemi hastası Efe Açıkgöz (2) için ilik Kanada'da bulunmuştu. Aile, kargo için 3 bin TL bulup yatırdı. İlik iki gün içinde gelecekti. Ancak Efe dayanamadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Seval ve 32 yaşındaki Selahattin Açıkgöz çiftinin 2 yaşındaki çocukları Kazım Efe Açıkgöz'e 7 ay önce lösemi teşhisi konuldu. Akut Meloit Lösemisi (AML) denilen yüksek risk grubunda kemoterapi tedavisi gören Efe için müjdeli haberin yurtdışından gelmesi üzerine Efe, Antalya'da özel bir hastaneye götürüldü. Kanada'da bulunan iliğin gelmesi için kargo ücreti dahil 3 bin lira yatıran aile evlerine döndü. Bekleyiş sürerken, durumu ağırlaşan Efe, hastaneye kaldırılıp, kemoterepi tedavisine başlandı. Ege Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Efe, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğlunun acısını yaşayan anne Seval Açıkgöz, "Efe, 2 yaşında olmasına rağmen bana "Bıktım anne' diyordu. İlik bulunduğunda çok sevinmiştik. Ancak ilik gelene kadar Efe'yi kaybettik. Halkımız duyarlı olsun, başka Efe'ler ölmesin. Acımız büyük" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...