Büfede 'istediği sigara yok' diye kan döktü!

Düzenleyen:
Büfede 'istediği sigara yok' diye kan döktü!

YAŞAM Haberleri

Edirne'de korkunç bir olay yaşandı. Büfeye giden bir kişi "istediği sigara yok" diye çalışanı bıçaklayıp kaçtı. Feci olayın görüntüleri güvenlik kamerasına da yansıdı.

Edirne’de sigara almak için büfeye giden adam dehşet saçtı. İstediği sigara yok diye büfede çalışan adamı bıçaklayıp kaçtı. İddiaya göre, Yacıkcı Şahin Mahallesi'nde bir şahıs sigara almak için büfeye gitti. Şahıs, büfede istediği sigaranın kalmadığının söylenmesi üzerine sinirlenip büfeciyi bıçaklayarak kaçtı.

Büfede 'istediği sigara yok' diye kan döktü!

POLİS KAÇAN SALDIRGANIN PEŞİNDE

Kimliği belirsiz kişinin büfeye girdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan büfe sahibi Hasan Tırpan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Büfede 'istediği sigara yok' diye kan döktü!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...