Bu yoldan geçenler şaşkına dönüyor! Kaldırımı tel örgüyle kapattılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu yoldan geçenler şaşkına dönüyor! Kaldırımı tel örgüyle kapattılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beylükdüzü'nde 11 yıldır yol olarak kullanılan yerin kendilerine ait olduğunu öğrenen site sakinleri, belediyeye başvurduktan sonra alanı tel örgü ile kapattı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bulunan bir sitenin sakinleri, 11 yıldır yol ve kaldırım olarak kullanılan alanın aslında siteye ait olduğunu öğrendi. Site sakinleri, belediyeye başvurduktan sonra alanı tel örgü ile kapattı. Yol olarak kullanılan alanın kendilerine ait olduğunu belediyeye de doğrulatan site yönetimi, bina inşa edilirken müteahhidin hatasından dolayı böyle bir durumun yaşandığını ifade ediyor.

Bu yoldan geçenler şaşkına dönüyor! Kaldırımı tel örgüyle kapattılarSite sakinleri kaldırımı tel örgü ile kapattı

"SİTEMİZE AİT OLAN YERİ ALACAĞIZ"

Kaldırımın tel örgüyle kapalı olması görenleri şaşkına çevirirken yaşanan olayı anlatan Gökhan Gültekin, "2011 yapımı bir bina burası. Buranın bizim hakkımız olduğunu, müteahhidin yarım bıraktığını öğrendik. Burayı çevirdik bir kısmını, burayı da devam ediyoruz. Sitemize ait olan yeri alacağız, herhangi bir ekstra durum yok. Biraz garip oldu ama yapılırsa komple gitmiş olacak" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...