Bu nasıl öfke! Hapisten çıktı zıpkınla öldürdü

/ Kaynak: İHA
Bu nasıl öfke! Hapisten çıktı zıpkınla öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da, denetimli serbestlikten faydalanıp cezaevinden çıkan Cebrail Ş. 'Neden eve geç geldin?" diyen 12 yıllık eşini başına zıpkınla vurarak öldürdü.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre sürekli eşini döven Cebrail Ş. (33), önceki gece yarısı eve alkollü geldi. Evde 12 yıllık karı-koca arasında 'Neden geç geldin' tartışması çıktı. Tartışma sırasında Cebrail Ş., ellerini ve ayaklarını bağladığı eşini banyoya götürüp duvara çarptı. Öfkesini yenemeyen koca, balık avında kullanılan zıpkının sapı ile 29 yaşındaki eşi Zehra Ş.'nin kafasına vurdu. Başından aldığı darbe ile genç kadın olduğu yere yığılıp kaldı. Karısının üzerine kovayla su döküp ayıltmaya çalışan Cebrail Ş., bu vahşete şahit olan yaşları 4 ile 11 yaşında değişen 3 çocuğunu tehdit edip, kimseye söylememeleri konusunda uyardı. Buna rağmen büyük çocuğu kaçarak babaannesine durumu anlattı. Eve gelen yakınları tarafından elleri bağlı olarak banyoda bulunan kadın, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan ceza alan zanlının, önceki gün son defa denetimli serbestlik yasası çerçevesinde karakola gidip imzasını verdiği ve cezasını tamamladığı belirtildi. nbsp;Cinayetten sonra kaçan koca kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda kadının cenazesi de Yeşiltepe'deki şehir mezarlığında toprağa verildi. Ailenin 3 çocuğunun ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...