'Bu kurşun benim ahirete götüreceğim nişanem'

Düzenleyen:
'Bu kurşun benim ahirete götüreceğim nişanem'

YAŞAM Haberleri

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi ihaneti ve milletin ortaya koyduğu kahramanlık hafızalarda tazeliğini koruyor.

Darbe girişiminde başına isabet eden şarapnel parçası ile yaralanan Kütahyalı gazi Ali Karayiğit, 15 Temmuz’un vatanını seven insanların tankların üzerine ölüme koşa koşa gititği gece olduğunu söyledi. Karayiğit “İstanbul’da özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışıyordum. O gece orada dehşeti yaşadık. Bizim elimizde o gün silah yoktu. Terör örgütü mensubu askerleri ikna etmeye çalıştık. Benim gibi orada on binlerce vatansever vardı. Ben o gece vatan için bayrak için çıktım. Benim başıma isabet eden şarapnel parçası ile yaralandım. Gözümde şarapnel parçası duruyor ve o benim için şeref madalyasıdır. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” dedi. 

Darbe girişiminde AKOM’da kalbinin iki santimetre altına isabet eden kurşunla gazi olan Musa İlhan ise “Rabb’im gaziliğin ecrini, ahirette gururunu bu dünyada yaşamayı nasip etsin. Bu kurşun benim ahirete götüreceğim nişanem. 251 şehidi çok kıskanıyoruz. Keşke Peygamberimizin (sallallahü aleyhi vesellem) ordusuna giren o şehitlerden olsaydık” diyek konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...