Bu kafeye sadece çocuklar girebiliyor

Düzenleyen:
Bu kafeye sadece  çocuklar girebiliyor

YAŞAM Haberleri

Eskişehir’deki kafede çocuklar için sağlıklı menüler sunuluyor, onlara kek yapma öğretiliyor, çeşitli eğlence aktiviteleri düzenleniyor.

Eskişehir’de sadece 2-10 yaş grubundaki çocuklara hizmet veren bir kafe var. Farklı atölyelerden oluşan kafede, çocuklara kurabiye, kek, pasta ve pizza yapımı öğretiliyor, çeşitli eğlence aktiviteleri düzenleniyor. Merkez Tepebaşı ilçesi İstiklal Mahallesi’nde, Nariye İbrahim’in geçen yıl hizmete açtığı kafe, çocuklar ve ailelerinden büyük ilgi görüyor. Nariye İbrahim, 4 yaşında bir kızı olduğunu belirterek, kentte anne ve babaların dinlenirken çocuklarının eğlenebileceği bir mekânın eksikliğini fark ettiğini, kafeyi bu eksikliği gidermek için açtığını söyledi. İbrahim, “Sadece çocukların girebildiği ve içindeki çeşitli atölyelerin bulunduğu bir kafe oluşturdum. Çocuklar burada, konusunda uzman eğitmenler eşliğinde hem sosyalleşiyor hem de eğleniyor. Çocuklar için sağlıklı bir menümüz var. Etkinlik anlamında mutfak ve kitap canlandırma atölyeleri, geri dönüşüm etkinlikleri, tiyatro gösterileri ve doğum günü partilerimiz var” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...