Bu kadarına da pes! Ceza ödememek için kendini ölü gösterdi!

Bu kadarına da pes! Ceza ödememek için kendini ölü gösterdi!

YAŞAM Haberleri

Cimriliğin bu kadarına da pes! İngiltere'de Victoria Sully (32) isimli kadın, 39 sterlinlik (140 TL) para cezasını ödememek için kendisini ölü gösterdi.

İngiltere'de bir kadın, 39 sterlinlik (140 TL) para cezasını ödememek için kendisini ölü gösterdi. Kadının foyası 5 sene sonra ortaya çıktı.
"Cimriliğin bu kadarına da pes" dedirten olayda Victoria Sully (32), güzellik salonuna çalıntı kartla yaptığı ödeme sebebiyle mahkemeden yapılan aramalara önce hep annesiymiş gibi cevap verdi ve kızının çok hasta olduğunu söyledi. Son aramada da kadın, aranan kişinin öldüğünü ifade etti. 2 çocuk annesi kadın, ancak 5 sene sonra aile içi bir tartışma sonrasında yakalandı ve tutuklandı.
Kadın, Ipswich'teki mahkemede 6 ay hapse mahkum edildi. Kadının hapis cezası tecil edilirken aynı zamanda 200 saat ücretsiz çalışmaya mahkum edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...