Bu Johnny Deep çok tatlı

/ Kaynak: AA
Bu Johnny Deep çok tatlı

YAŞAM Haberleri  / AA

Amerikalı oyuncu Johnny Depp hayranı bir kadın, Karayip Korsanları film serisinde oyuncunun canlandırdığı Jack Sparrowkarakterinin pastasını yaptı.

Brownhills bölgesinde yaşayan ve pasta tasarımına 2 yıl önce başlayan Lara Clarke, Birmingham kentindeki Uluslararası Pasta Yarışması için Depp'in neredeyse gerçek boyutunda pasta pişirdi. Yarışmanın düzenlendiği yere 1.65 metre uzunluğundaki pasta minibüsle taşındı.Jürinin, dev Jack Sparrow yerine üç katlı düğün pastası görmeye alışık nbsp;öldüğünü belirten Clarke, daha önce ailesi ve arkadaşları için pasta pişirdiğini ancak bir gün bir arkadaşının telefonla arayarak yarışmaya katılmasını önerdiğini söyledi. Clarke, telefon geldiğinde Karayip Korsanları filminde Jack Sparrow'u izlediğini ve o an oyuncunun pastasını yapmanın harika olacağına karar verdiğini ifade etti. Sosyal paylaşım sitesini Youtube'dan pasta tasarımını öğrenen Clarke, "Jack Sparrow"'u 90 saatte hazırladığını belirtti. nbsp;Yarışmanın sonuçları pazar günü açıklanacak.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...