Bu iller dikkat! Meteroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Bu iller dikkat! Meteroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olmak üzere kıyılarda yağmur, Artvin ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. nbsp;Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney ve batı, zamanla Marmara ve Batı Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: nbsp;Ankara: Az bulutlu ve açık 16 nbsp;
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 15 nbsp;
İzmir: Az bulutlu ve açık 19 nbsp;
Adana: Az bulutlu ve açık 20 nbsp;
Antalya: Az bulutlu ve açık 20 nbsp;
Samsun: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 21 nbsp;
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 17 nbsp;
Erzurum: Parçalı bulutlu 4 nbsp;
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 17 nbsp;
Bu iller dikkat! Meteroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...