Bu hastanede hiç erkek personel yok

Bu hastanede hiç erkek personel yok

YAŞAM Haberleri

Hiç erkek personel bulunmayan, sadece kadın personel ve doktorların görev yaptığı kadın doğum ve çocuk hastalıkları kapsamında hizmet verecek olan, Via Hospital Selimiye hizmete açıldı.

Hiç erkek personel bulunmayan, sadece kadın personel ve doktorların görev yaptığı kadın doğum ve çocuk hastalıkları kapsamında hizmet verecek olan, nbsp;Via Hospital Selimiye hizmete açıldı. 4 bin metrekare alan üzerine kurulu 55 yataklı hastanede 70 kadın çalışan hizmet veriyor. Via Hospital Selimiye, sadece Üsküdar'a değil bütün İstanbul'a hizmet vermeyi amaçlıyor. Hastanenin açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özdeyiş Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta yapılan konuşmalarda, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, daha ekonomik, daha etkin ve hasta haklarının korunarak bu hizmetlerin sunulmasının şu anda dünyanın da gündeminde olduğu vurgulandı. nbsp;Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...