Bu defa da baklava imalathanesi... Yarı çıplak baklava açtı

Düzenleyen:
Bu defa da baklava imalathanesi... Yarı çıplak baklava açtı

YAŞAM Haberleri

Adıyaman'da bulunan bir baklava imalathanesinde çalışanlardan birinin yarı çıplak vaziyette hijyene hiçe sayan tavırları şoke etti. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tepki topladı.

Gıda terörü sınır tanımıyor. Salça, süt, döner derken bu defa da baklava sosyal medyada alınacak tık ve beğeni uğruna hijyen hiçe sayılarak kullanıldı. Üstsüz bir çalışanın, maskesiz, eldivensiz  vaziyette baklavaları elleyip yediği anlar mide bulandırdı. Görüntülerin yayılmasının ardından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

TIK SEVDASI GIDA TERÖRÜNE MEYDAN VERİYOR
Sosyal medyada fenomen olmak ve tık alıp beğeni kazanabilmek için her yolu deneyen insanlarlar, bu uğurda mesleklerini kötüye kullanmaktan çekinmiyor. Süt banyosu yapan sütçü, dönerle dans eden dönerci ve salçaları ayakla çiğneyen salçacıdan sonra bu sefer de yarı çıplak baklavacı gündem oldu.

KULLANICILARININ TEPKİSİNİ TOPLADI
Adıyaman'da bulunan imalathanede üstsüz baklavacı, yufkaları tepsiye sermeden önceden ağzına götürdü. Müşterilerin sağlığının hiçe sayıldığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Kullanıcılar, görüntülere büyük tepki gösterdi. Yaşananların ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...