Bu da oldu... Mezarlığın kapısını çaldılar

Düzenleyen:
Bu da oldu... Mezarlığın kapısını çaldılar

YAŞAM Haberleri

Antalya Kumluca'da bulunan bir mezarlığın girişinde bulunan demir kapı hırsızlar tarafından sökülüp çalındı.

Antalya'da hayrete düşüren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kumluca ilçesinde bulunan bir mezarlık hırsızların hedefi oldu. Mezarlığın girişindeki demir kapıyı gözlerine kestiren hırsızlar, bir kanadı yerinden söküp ortadan kayboldu.

"BUNDAN SONRA MEZARLIK KAPILARINDA NÖBET TUTACAĞIZ"

Kumluca ilçesine bağlı Kavak Mahalle Mezarlığının girişinde bulunan demir kapının bir kanadı yerinden sökülerek çalındı. Konu ile ilgili konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Birimi Müdürü Abdullah Arıcıoğlu, "Kavak Mahallemizde bulunan Mahalle Mezarlığındaki demir kapının bir kanadı yerinden sökülerek çalındı. Demir fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kimliği belirsiz kişi veya kişiler bu kapıyı çaldılar. İlçemizde daha önce böyle bir olay yaşanmamıştı. Bundan sonra mezarlık kapılarında nöbet tutacağız. Başka türlü kapıları yerinden söküp götürecekler. Halkımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...