Bu çocuğa azarlanmak iyi gelmiyor!

Bu çocuğa azarlanmak iyi gelmiyor!
YAŞAM Haberleri

İngiltere'de 2 yaşındaki kız çocuğu Ava Fenton'ın korku, heyecan, üzüntü gibi kuvvetli hissiyatlarda kalbi duruyor; nefes alamıyor.

İngiltere'de 2 yaşındaki kız çocuğu Ava Fenton, hem şanslı hem şanssız. Zira Ava, ne yaparsa yapsın anne ve babası tarafından asla azarlanmıyor. Bunun sebebi de çocukta reflex anoxic seizure denilen bir rahatsızlığın olması. nbsp;
Korku, heyecan, üzüntü gibi kuvvetli hissiyatlarda çocuğun kalp ve nefesi duruyor. Kızın Burwell'de yaşayan annesi Natalie (38), "İlk krizde şoke oldum. Ölü gibiydi. Hemen acil servisi aradık. Neyse ki şuuru yeniden yerine geldi" dedi. Hiçbir anne ve babanın çocuğunu azarlamak istemeyeceğini ama kendileri için ise bunun bir mecburiyet olduğunu belirten Natalie, "Ava'yı disipline etmek için akla karayı seçiyoruz" diye konuştu. nbsp;
İlki 6 aylıkken olmak üzere defalarca kalbi duran Ava'ya sonunda bir kalp pili takıldı. Nabız atışı belli bir seviyenin altına düştüğünde kalp pili devreye giriyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...