Bu balık iki kişinin katili

- Güncelleme:
Bu balık iki kişinin katili

Yaşam Haberleri

Papua Yeni Gine'de iki kişinin katili bir balık, İngiliz olta balıkçısı tarafından yakalandı. Balık, nehirde iki adamı ısırarak kan kaybından ölmelerine yol açmıştı.

Jeremy Wade (53) isimli balıkçı, yerli halk tarafından meşhur olan balığı yakalamak için haftalarca mücadele verdi. Wade, sonunda tahta kayığıyla pacu balığını yakaladı.18 kiloluk canavar balığın insan dişlerine benzer dişleri ve güçlü çene kaslarına sahip olduğu görülürken; balıkçı, pacunun ürkütücü dişleriyle poz verdi. Pacu balıkları yaygın olarak Amazonlarda görülüyor. nbsp;Tehlikeli balıkları yakalamak için dünyanın birçok yerini dolaşan Wade, daha önce Brezilya'da insanların kalbini durduran elektrikli yılan balığı gibi birkaç tehlikeli balık yakalamıştı. Pacu balığının yakalanışı ITV1 televizyonunda, "Nehir Canavarları" isimli programda yayımlanacak. nbsp;Balık erkekleri hassas yerlerinden ısırıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...