Bu arabayı almak için sıraya giriyorlar!

Düzenleyen:
Bu arabayı almak için sıraya giriyorlar!

YAŞAM Haberleri

Bilecik'te yaşayan 83 yaşındaki Celil Gülen, 22 yıl önce bir akrabasından satın aldığı 1975 model, tüm parçaları orijinal Murat 124 model otomobiline özenle bakıyor.

Dikiz aynasından jant kapağına, koltuklarından motoruna kadar bütün parçaları orijinal olan otomobili için evinin altına garaj yapan Celil dede, sabah akşam elinde bezle "en iyi arkadaşım" dediği aracını temizliyor.

Kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Pelitözü köyünde oturan Gülen, "fiyat biçemediği" Murat 124 aracını almak isteyenlerin olduğunu ancak satmayı hiç düşünmediğini söyledi.

Otomobilini ilk aldığı günden bu yana çok sevdiğini dile getiren Gülen...

"Torunlarıma, vefat ettiğimde yeşil tabutumu yeşil otomobilimin üzerine koyarak camiye götürmelerini vasiyet ettim. Son yolculuğumu onunla yapmak istiyorum." dedi.

Bir kamu kurumunda uzun yıllar şoförlük yaptığını ve 26 yıl çalıştıktan sonra emekli olduğunu anlatan Gülen, şöyle konuştu:

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...