Böyle sürpriz her babaya lazım

/ Kaynak: CHA
Böyle sürpriz her babaya lazım

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bir zamanların popüler arabalarından 1955 model Chevrolet Belair, Marmaris'te turistlerin de ilgi odağı oldu.

1960'lı yılların en favori arabalarından olan Belair, 833 bin kilometre yol gitmiş olmasına rağmen üzerindeki tüm parçaları orijinal ve çalışır durumda. Muğla'nın Marmaris ilçesinde babasına sürpriz yapmak için Hakan Küçüker aldığı klasik otomobil, yerli yabancı herkesin ilgisini çekiyor. Kimi bu arabanın bu kadar sene nasıl korunduğunu merak ederken kimisi de hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Babasına sürpriz yapmak isteyen Hakan Küçüker, babasının geçmişte kullandığı arabanın 1955 model Chevrolet olduğunu öğrenmesi üzerine bir senelik bir araştırmanın ardından bu araca ulaşmış. Marmaris'te 20 senedir turizm ile ilgilenen Hakan Küçüker şimdilerde hem babasına bu nostaljiyi yaşatabilmenin mutluluğunu yaşıyor hem de babası ile yaşadığı eski günleri Marmaris sokaklarında gezerken anıyor.

Küçüker 5 – 6 yaşında iken babası ve annesi ile bu model bir arabaya bindiğini ve birçok anısının olduğunu söyleyerek, " Bu arabada çocukluğumuzun anıları geçti. Aracın çok keyifli bir sürüşü var. Son model bir arabam var ancak Chevrolet Belair'ı aldıktan sonra kullanmayı bıraktım. Hem orijinal bir araba hem de sürerken çok keyif alıyorum." dedi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...