Boşanmasına sebep gördüğü kayınvalidesini öldürüp, kaçtı

Düzenleyen:
Boşanmasına sebep gördüğü kayınvalidesini öldürüp, kaçtı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de meydana gelen olayda boşanmasına sebep olduğunu düşündüğü kayınvalidesini öldüren adam cinayet sonrası kayıplara karıştı.

Korkunç olay bugün saat 17.00 sıralarında Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesinde meydana geldi. Eşi ile yaşadığı ailevi sorunlarından kayınvalidesi Sultan Duran'ı (59) sorumlu tutan Aydın A. (33), boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için kayınvalidesinin evine gitti. Yaşanan tartışmanın ardından yanında getirdiği tabanca ile kayınvalidesine kurşun yağdıran damat daha sonra otomobiline binerek olay yerinden kaçtı.

Öfkeli damadın silahından çıkan kurşunlardan ikisi başına ve biri göğsüne isabet eden talihsiz kadın, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

SEKEN KURŞUNLARDAN BİRİ 3 YAŞINDAKİ OĞLUNA İSABET ETTİ
Silahtan çıkan kurşunlardan birisi yerden sekerek 3 yaşındaki oğlu Atalay'a isabet etti. Hafif yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

POLİS HER YERDE KATİL DAMADI ARIYOR
Kayınvalidesinin öldürüp kaçan Aydın A'nın çevre illere de kaçabileceği ihmali üzerine polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...