Boşanma aşamasındaki koca eşini ve çocuklarını katletti

- Güncelleme:
Boşanma aşamasındaki koca eşini ve çocuklarını katletti

YAŞAM Haberleri

Ankara'da boşanma aşamasındaki eşinin evini basarak 2 çocuğu ve karısını öldüren adam kendini asarak intihar etti.

Ankara Altındağ Çamlık Mahallesi'nde gece saat 00.00 sularında boşanma aşamasındaki eşinin evini basan adam 2 çocuğu ve karısını katlederek kendini astı.

İddiaya göre, ismi henüz öğrenilemeyen koca, gece 00.00 sularında boşanma aşamasındaki eşi ve çocuklarının yanına geldi. Kapıyı kırarak içeri giren şüpheli, tartıştığı karısı ile 9 ve 12 yaşlarındaki biri kız biri erkek iki çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra kendini astı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, evde 4 kişinin cesedine ulaştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Olay yeri incelemesinin ardından ailenin cansız bedenleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Zanlının, eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...