Boşandığı eşi tarafından hunharca öldürülen kadın toprağa verildi

/ Kaynak: AA
Boşandığı eşi tarafından hunharca öldürülen kadın toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Yalova'da dün bir caddede boşandığı eşi tarafından hunharca öldürülen Seda Camgöz'ün cenazesi defnedildi.

Camgöz'ün naaşı, yakınları tarafından Yalova Merkez Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, Camgöz'ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Termal ilçesi Belediye Başkanı İsmail Atik, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve vatandaşlar katıldı. Cami bahçesinde taziyeleri kabul eden baba Hüseyin Camgöz, güçlükle ayakta durabildi. Kadının yakınları ve arkadaşları da cenaze töreni sırasında zaman zaman gözyaşı döktü.
Seda Camgöz'ün cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Yalova Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.
Yalova'nın işlek bölgelerinden Süleyman Bey Mahallesi Sefa Bey Caddesi'nde dün, park halindeki 34 FY 2407 plakalı araçtan inen Bülent D'nin, bir yıl önce boşandığı 34 yaşındaki Seda Camgöz'e bıçakla saldırdığı iddia edilmişti.
Karnından yaralanan Camgöz, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Yalova Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Polise teslim olan Bülent D. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...