Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık karıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çağlayan’da bir börekçiye dışarıdan aldığı kahvaltılık malzemeleri getirerek börekçiden kovulan şahıs, arkadaşlarıyla geri dönerek olay çıkartınca kavgaya mahalleli de karışınca tartışma meydan savaşına döndü.

Kağıthane Çağlayan’da bulunan bir börekçide dışarıdan aldığı kahvaltılık malzemeyle kahvaltı yapmak isteyen C.Y.’yi fark eden iş yeri sahibi E.Y. “dışarıdan yiyecek getiremezsin” uyarısında bulunarak, C. Y.’yi iş yerinden göndermeye çalıştı. İkili arasında çıkan tartışmada börekçi E.Y. tartıştığı C.Y.’nin gözüne yumruk atması sonrası müşteriler araya girerek C.Y.’yi olay yerinden uzaklaştırıldı. Bir süre sonra A.R. ve Ö.A. ile börekçiye geri dönen C.Y., E.Y.’yi sopayla başından yaraladı. Tarafların arasında yaşana kavgaya mahalleli ve börekçide bulunan müşterilerinde dahil olmasıyla tartışma meydan savaşına döndü.

Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık karıştı

BÖREKÇİDE ÇIKAN KAVGADA TEKME VE SOPALAR HAVADA UÇUŞTU

Çevre esnafında karıştığı ve sandalye, bıçak, kürek, yumruk, tekme ve sopalar havada uçuştuğu kavgada ortalığın savaş alanına döndü. Neye uğradığını şaşıran C.Y. ve yakınları kalabalığın elinden kurtulmaya çalışırken başarılı olamayınca yanlarında getirdikleri tabanca ile havaya ateş açtı. Korkuyla vatandaşlar sağa sola kaçışırken, saldırganlar ise kaçarak kayıplara karıştı. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini tek tek inceleyen Kağıthane polisi, C.Y ile yanında gelen A.R. ve Ö.A.’yı tespit ettikten sonra kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar emniyete götürüldü.  Kağıthane’de börekçide yaşanan kavga anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Börekçiye dışarıdan kahvaltılık getirince ortalık karıştı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...