'Bomba gibisin' lafı İstanbul'u ayağa kaldırdı

Düzenleyen:
'Bomba gibisin' lafı İstanbul'u ayağa kaldırdı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da bir semt pazarında ''canlı bomba'' paniğinin nedeni ortaya çıktı. Görgü tanığı kadın, bir vatandaşın "bomba gibisin" demesinin ardından insanların "bomba var" diye koşmaya başladığını açıkladı.

Ümraniye'deki semt pazarında yaşanan "canlı bomba" paniğinin nedenini olaya şahit olan bir kadın açıkladı. Görgü tanığı kadın, bir vatandaşın "bomba gibisin" demesinin ardından insanların "bomba var" diye koşmaya başladığını söyledi.

ÜMRANİYE'DE CANLI BOMBA PANİĞİ YAŞANDI

Atatürk Havalimanı'nda salı günü meydana gelen ve 44 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından İstanbul'da herkes diken üstünde. Ümraniye'de de dün canlı bomba paniği yaşandı.


"BOMBA GİBİSİN" SÖZÜ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Olay, Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'nde bulunan Cumartesi pazarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre pazarda yaşanan bir kavga sonrasında olay yerine gelen iki kişiden biri canlı bomba olduğunu söyledi. Ama işin aslı farklıydı. Olaya şahit olan bir kadın işin gerçeğini şöyle anlattı:

"Pazarda kavga vardı. O sırada birisi 'Bomba gibisin' deyince bütün millet 'bomba var' diye koşmaya başladı. Bunun üzerine pazardaki vatandaşlar panikle kaçmaya başladı. Bu sırada bir kadın yere düşerek kolundan yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis pazarda paniğe neden olan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

'Bomba gibisin' lafı İstanbul'u ayağa kaldırdı

'Bomba gibisin' lafı İstanbul'u ayağa kaldırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...