Bodrum fırtınaya teslim

/ Kaynak: DHA
Bodrum fırtınaya teslim

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bodrum'da kuvvetli rüzgar ve yağmur hayat şartlarını olumsuz etkiliyor

Rüzgarın hızının zaman zaman 70 kilometreye ulaşırken, Bodrum - İstanköy (Kos) seferini yapan feribot dev dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı. Yağmur suyu kanalından dökülen çamurlu su denizin kahverengiye bürünmesine neden oldu. Bodrum'da pazar günü akşam saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar gün içerisinde de etkisini sürdürdü. Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre rüzgarın hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaştı. Kumsallar dalgalara teslim olurken, sahildeki bazı işletmeleri deniz suyu bastı. Gümbet Mahallesi'nde 11 metrelik katamaran tipi bir tekne sahile sürüklendi. Bazı vatandaşlar için dalgalar seyirlik olurken, bazıları o anları fotoğrafladı.
Sabah saatlerinde Bodrum -İstanköy (Kos) seferini yapan yolcu feribotu da dalgalar arasında güçlükle ilerleyebildi. Feribotun, sorunsuz bir şekilde gideceği limana ulaştığı öğrenildi.
İlçede öğlen saatlerinden sonra yağmurda başladı. Aralıklarla etkili olan yağmurla birlikte rüzgarın etkisi de azaldı. Yağmur suyu kanalından dökülen çamurlu sular denizin rengini kahverengiye dönüştürdü. Meteoroloji verilerek göre Bodrum'da hafta sonuna kadar yağmurun aralıklarla süreceği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...