Bodrum en iyi sezonunu yaşıyor... Turizmcinin yüzü yerli turistle güldü

Düzenleyen:
Bodrum en iyi sezonunu yaşıyor... Turizmcinin yüzü  yerli turistle güldü

YAŞAM Haberleri

Okulların kapanması, seçim heyecanı ve üniversite sınavlarının bitmesiyle birlikte Bodrum’da yerli turist patlaması oldu. Mayıs ve haziran ayında oteller ve turistik tesislerdeki doluluk oranı yüzde 15-80 arasında değişirken, rezervasyonlar temmuz ayına girilmesi ile beraber tam doluluğu yakaladı.

Eren Ayhan Muğla İHA
 

1 Temmuz’dan itibaren otellerde yüzde 80 - 90 doluluk oranına ulaşıldı. 30 yıllık turizmci İsmail Düşmez sezonun hareketli geçtiğini belirterek “Turizm sezonu geçen seneye göre çok daha iyi bir durumda. 2017 sezonuna göre bu yıl yüzde 30 bir artış görülüyor. Sezon boyunca otelimizin doluluk oranı yüzde 90’ın üzerinde görülüyor” dedi. 
 

AVRUPALI DA GELDİ
Rixos Premium Bodrum Oteli Genel Müdürü Mehmet Tulunay ise geçen seneye göre bu yıl Avrupalı misafirlerin de bölgede olacağını ifade etti. Tulunay “2017 yılında Türk ve Ortadoğulu turistler daha çoğunluktaydı. Bu sene pazar değişiyor. Bodrum genelinde ise Belçika, Hollanda, İngiltereli misafirlerde artış var. Bodrum yeniden hak ettiği noktaya gelmeye başladı” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...