Blair'den Türk eşine 12 milyon liralık ev

Blair'den Türk eşine 12 milyon liralık ev

YAŞAM Haberleri

Tony Blair'in oğlu Euan Blair ile evlenen Türk gelin Suzanne Ashmanle, 3.6 milyon sterline (yaklaşık 12 milyon TL) satın alınan tarihi bir evde oturacak.

Eski İngiltere Başbakanı Tony Blair'in oğlu Euan Blair ile evlenen Türk gelin Suzanne Ashmanle, 3.6 milyon sterline (yaklaşık 12 milyon TL) satın alınan tarihi bir evde oturacak. Kral 1. George ile 4. George'un hükümranlığı döneminden (1714-1830) kaldığı tahmin edilen 6 odalı ev, Londra'nın merkezinde bulunuyor. 29 yaşındaki damat, satın alma işlemini Oxford mezunu Suzanne Ashman ile geçen ay yaptığı evlilikten birkaç gün önce tamamlamış. Şimdilik bu eve 1.5 kilometre mesafede nispeten mütevazı bir evde ikamet eden genç çiftin yakında bu görkemli eve taşınacakları bildirildi. Blair'in gelini olan Suzanne Ashman, eski devlet bakanlarından Mehmet Altınsoy'un torunu. Babası gibi siyasetçi olmaya hazırlanan Euan Blair, milletvekili olabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...