Bitlis'te silahlı saldırı! Abdulkerim Çevik öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bitlis'te silahlı saldırı! Abdulkerim Çevik öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden Şeyh Abdülkerim Çevik’in uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, sosyal medyada taziye ve kınama mesajları yayınlandı.

Bitlis'in Güroymak (Norşin) ilçesinde yaşamış merhum Nakşibendî şeyhi Muhammed Ziyaeddin'in torunu ve bölgenin kanaat önderlerinden Şeyh Abdülkerim Çevik, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Şeyh Abdülkerim Çevik’in hayatını kaybetmesini öğrenen bürokrasiden, belediye başkanına, milletvekillerinden vatandaşlara kadar herkes sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hem taziye mesajında bulundular, hemde olayı kınadılar.

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından bir mesaj yayınladı.

Soylu mesajında, "Çok hüzünlüyüm... Bir alimin ölümü bir alemin ölümüdür. Bitlis Güroymak (Norşin) Medresesi Başmüderrisi Seyda Abdülkerim ÇEVİK Allah’a yürüdü. Allah rahmet eylesin..." ifadelerine yer verdi.

Bitlis'te silahlı saldırı! Abdulkerim Çevik öldürüldü

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...