Bitlis'te feci kaza, 2 ölü 3 yaralı

/ Kaynak: CHA
Bitlis'te feci kaza, 2 ölü 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bitlis-Güroymak kara yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Bitlis-Güroymak kara yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, biri ağır 3 kişi de yaralandı. nbsp;Limak Çimento Fabrikası önünde, sürücüleri öğrenilemeyen 13 AY 465 plakalı kapalı kasa transit (minibüs) ile karşı yönden gelen 56 KA 761 plakalı açık kasa transit (kamyonet), Bitlis–Güroymak kara yolunun Üçyol mevkiine yakın bir yerde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın kullanılamaz hale geldiği araçlarda bulunan Ayhan Kaplan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybetti. İçlerinden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilen Yahya Yiğit, Taha Yiğit ve Ramazan Kızıltaş ise yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Bitlis Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. nbsp;Kaza nedeniyle Bitlis–Güroymak, Güroymak–Tatvan kara yolu uzun süre ulaşıma kapandı. Araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...