Bisküvi çaldığı için dayak yiyen çocuğu mahalleli kurtardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bisküvi çaldığı için dayak yiyen çocuğu mahalleli kurtardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Küçükçekmece’de bir çocuk bakkaldan bisküvi çaldığı için darp edildi. O anlarda çocuğu imdadına koşan mahalleli kurtardı. ‘Bir tane bisküvi aldım abi’ diyen çocuğun o anları kameraya anbean yansıdı.

Küçük bir çocuk bisküvi çaldı ama çaldığına bin pişman oldu çünkü onu kovalayan gençler çocuğu küçük demeden feci şekilde darp etti.  dün akşam saatlerinde Küçükçekmece Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mahallede bulunan bir bakkala müşteri gibi giren çocuk, bir tane bisküvi çalarak kaçmaya başladı. Çocuğun kaçtığını gören bakkaldaki gençler ise peşinden koşarak çocuğu yakalayıp darp etti.

Kavgayı gören mahalleli, darp edilen çocuğu kurtarıp kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada bisküvi çalan çocuk yere düşerken, mahalleli darp edenleri sakinleştirmeye çalıştı. Çocuk yerde yattığı sırada, ‘Bir bisküvi aldım abi’ diyerek kendini savunurken, yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...