Bisikletli çete New York’un göbeğinde içindekilerle birlikte araca saldırdı

Düzenleyen:
Bisikletli çete New York’un göbeğinde içindekilerle birlikte araca saldırdı

YAŞAM Haberleri

ABD’de Max Torgovnick (36) isimli adam, kullandığı araçla annesiyle birlikte seyahat ederken New York City’de aracının etrafı bisikletli çete tarafından sarıldı.

Manhattan’ın göbeğinde güpegündüz gerçekleştirilen saldırıda çete mensupları lüks aracın camlarını yumrukladı, tekme attı, aracın üzerine çıktı, bisiklet fırlattı. Saldırganlardan biri araca tükürürken, kapıyı aşmak isteyenler kapı kolunu kırdı. Araç içindekiler büyük panik yaşadı, kadın “Öleceğiz sandık” diyerek ağladı. Polis gelinceye kadar saldırganlar kaçtı. Torgovnick, “Hayatım boyunca New York’ta yaşadım. Böyle bir şey olabileceğini asla tahayyül edemezdim. Böylesi olaylar ancak savaş bölgelerinde yaşanır. Kimseye bir zararım dokunmadı, niye saldırdılar anlayamadım” dedi. Son zamanlarda eyalette suç olaylarında büyük artış görülüyor. 27 Aralık’a kadar 28 gün içinde eyalette 21 cinayet işlendi. Bu, geçen sene aynı döneme göre yüzde 61,5 artışa tekabül ediyor. Tecavüzde yüzde 4,2, silahlı saldırıda ise yüzde 122,4 artış yaşandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...