Bir telefonla 700 bin TL dolandırdılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir telefonla 700 bin TL dolandırdılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir Cunda adasında ikamet eden yaşlı bir kadın, Şanlıurfa'daki dolandırıcıların hedefi oldu. 72 yaşındaki kadından 700 bin TL değerinde altın ve döviz alan şebeke, kısa sürede çökertildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Cunda adası Mithatpaşa Mahallesi'nde yaşayan Aslıhan R'yi (72) arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtıp "Adınız FETÖ'ye karıştı. Eğer para verirseniz sizi kurtaracağız" dedi. Bu yalanan kanan kadın, 700 bin lira değerindeki döviz ve altınlarını şüpheliye elden teslim etti.

Bir telefonla 700 bin TL dolandırdılar
Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın, durumu polise bildirdi. Ekipler, şüpheli 9 kişinin Şanlıurfa'da olduğu bilgisine ulaştı. Olay, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne aktarıldı. Hemen harekete geçen ekipler, zanlılardan 8'ini yakaladı. Adreslerde, bir dizüstü bilgisayar, 9 telefon, 6 SİM kart, 4 SİM kart koruması, 6 flaş bellek ele geçirildi.
 

Gözaltına alınan şüpheliler, Ayvalık'a getirilerek adliyeye sevk edildi. Diğer zanlı ise aranıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...