Bir sözü Türkiye'yi birleştirdi

Bir sözü Türkiye'yi birleştirdi

YAŞAM Haberleri

Mahsur kalan madencinin 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözüne bütün taraftar gruplarından cevap geldi

Çevresinde Galatasaray fanatikliğiyle tanınan işçi Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" demesinin haberleştirilmesi, gözleri küçük Ömer'e çevirdi. Bir taraftar grubunun sosyal paylaşım sitesinde oluşturduğu "ultrAslan" hesabında, "Ah be çocuk yürekler darma duman. Dualarımız yanınızda" başlığıyla çocuğun fotoğrafı paylaşıldı. 64 bin 528 kişinin beğendiği fotoğrafa 10 bin 82 kişi yorum yaptı. Paylaşılan yorumlardan bazıları şöyle:
* Ölümüne Fenerbahçeli'yim aslanım, baban çıksın da oradan sağ salim, seni tekrar öpsün koklasın. Hep Galatasaray şampiyon olsun inan gözümde yok.
* Ah be çocuk, ben Beşiktaşlı'yım, varsın ömrüm şampiyonluk görmesin de baban geri gelsin.
* Ben Fenerbahçeli'yim, yeter ki bu aslan parçasının babası sağ salim yuvasına kavuşsun da Galatasaray hep bizi yensin. Allah'ım yar ve yardımcıları olsun.
* Ben fanatik bir Fenerbahçeli'yim, keşke Fener Galatasaray'a 10 -0 yenilseydi de baban yanında olsaydı. Büyük GS'li Ömer'im.
* Galatasaraylı'yım. Galatasaray 50-0 yenilsin, keşke çıksın baban be çocuk.
* Ben bir Galatasaraylı olarak ultrAslan ve kulüpten tek ricam, bu çocuğa sahip çıkalım, çıkamayacaksak yazıklar olsun bize. Adam oğluna ne güzel ögretmiş Galatasaraylılığı.
* Derhal o çocuğu alıp eğitim, altyapı ve özel hoca hazırlamalı. Şanlı ultrAslan biz elimizi cebimize atmaya hazırız. O çocuk derhal alınıp Galatasaray tarihinde yer almalı. Emekçi ve şehit oğlu olarak Galatasaray'da oynamalı. O çocuk bize Allah'ın lütfu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...