Bir günlük nişanlısından ayrılan adam bakın ne yaptı

/ Kaynak: DHA
Bir günlük nişanlısından ayrılan adam bakın ne yaptı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da meydana gelen olayda bir gün önce nişanlandığı kızla tartışıp ayrılan genç bakın ne yaptı!

Konya'da bir gün önce nişanlandığı N.K.'nin çıkan tartışma sonucu ayrılık kararı alması üzerine bunalıma giren 17 yaşındaki B.Y. baz istasyonu direğine çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. Genç, polisin ve yakınlarının 2,5 saatlik çabaları sonucu barışırılacakları sözü verilmesi üzerine direkten indi. Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde bulunan baz istasyonu direğinde meydana geldi. İddiaya göre sanayide işçi olarak çalıştığı belirtilen 17 yaşındaki B.Y., aynı yaştaki ve 1 gün önce nişanlandığı N.K. bilinmeyen nedenle tartıştı. Nişanlısının tartışmanın ardından ayrılık kararı aldığını belirtmesi üzerine bunalım geçiren genç, baz istasyonu direğine tırmandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimseyi istemediğini belirten B.Y. polisin ikna çabalarına karşılık vermedi. B.Y.'nin yakınlarına ulaşan polis, konu hakkında bilgi verip olay yerine gelmesini istedi.
NİŞANLISI İLE BULUŞTURULACAĞI SÖZÜ ÜZERİNE DİREKTEN İNDİ
B.Y. olay yerine gelen yakınlarının ikna çabalarınıda yanıtsız bıraktı. İtfaiye merdiveni ile yanına çıkan emniyet amirini de dinlemeyen B.Y. atlayacağını belirterek merdivenin çekilmesini istedi. Bir süre sonra olay yerine B.Y.'nin işyerinden patronu geldi. Patronunun nişanlısı ile kendisini buluşturacağına söz vermesi üzerine B.Y., "Söz verdiniz. Beni onunla buluşturacaksınız." diyerek çıktığı direkten indi. Ekip otosuna alınan B.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...