Bir estetik faciası daha!

Düzenleyen:
Bir estetik faciası daha!

YAŞAM Haberleri

İdolü Marilyn Monroe gibi görünmek için 18 ayda dudak dolgusu ve botoksa yaklaşık 30 bin lira harcama yaptı.

Son zamanlarda yaptırdıkları estetikler sonucu görünümleri nedeniyle haber olan bir çok kişi oldu. Bu kez haber Fransa'dan. 32 yaşındaki adam Marilyn Monroe gibi görünmek için korkunç bir hale gedi.

Bir estetik faciası daha!

Fransa'nın Toulon kentinde yaşayan 32 yaşındaki Cyril Roux, "Estetiğe bağımlı olduğumu söyleyebilirim" diyor. idolü Marilyn Monroe gibi görünmek için 18 ayda dudak dolgusu ve botoksa 5.000 sterlinden fazla harcama yaptı. Garson olan Roux, ilk operasyonunu 26 yaşında yaptırdı. Birkaç yıl sonra da 16 dudak dolgusu ve botokslar da dahil olmak üzere 20 farklı prosedür uygulattı.

Bir estetik faciası daha!

Burnunu yaptırmak, yanak ve implantları için daha fazla paraya ihtiyacı olduğunu söylüyor. Cyril, "Başta estetik operasyonlara sıcak bakıyordum ama operasyonlardan sonra gençleştiğimi ve ilham kaynağım Marilyn Monroe'ya benzeyince daha çok sevdim" diyor.

Bir estetik faciası daha!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...