Bingöl ve Bitlis'te eğitime kar engeli

Düzenleyen:
Bingöl ve Bitlis'te eğitime kar engeli

YAŞAM Haberleri

Bingöl'de olumsuz hava koşulları nedeniyle merkez ile bağlı belde ve köylerde okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda yarın (bugün) eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerde, okul öncesi ile ilk ve orta dereceli okulların 15 Ocak Salı tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamuda çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

BİTLİS

Bitlis'in Hizan ilçesi ve bağlı köyleri ile Mutki  ilçesine bağlı 4 köydeki okullarda eğitime bugün ara verildi.  Hizan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları  nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda bugün eğitime ara verildiği  belirtildi.

Mutki Kaymakamlığından da etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları  nedeniyle ilçeye bağlı Kaşak, Kapıkaya, Kaşıklı ve Ballı köylerindeki okullarda  bugün eğitime ara verildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...