Biber gazlı tatbikat vatandaşı hastanelik etti

Biber gazlı tatbikat vatandaşı hastanelik etti

YAŞAM Haberleri

Sakarya Arifiye ilçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu yakınlarındaki polisin yaptığı biber gazlı eğitim tatbikatı vatandaşları hastanelik etti

Sakarya'nın Arifiye ilçesi Hanlı Mahallesi'nde bulunan Milli Egemenlik İlköğretim Okulu yakınlarındaki boş bir arazide, emniyet tarafından yapılan tatbikatta sıkılan biber gazı, rüzgarın da etkisiyle yayılarak okul bahçesinde bulunan öğrencileri hastanelik etti.
Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü, Milli Egemenlik İlkokulu yakınlarındaki boş bir arazide tatbikat düzenledi. Tatbikat sırasında sıkılan biber gazı rüzgarın etkisiyle yayıldı. O sırada teneffüste olan öğrencilerden ve öğretmenlerden bazıları ise biber gazından etkilendi. 20 kişinin etkilendiği biber gazından çoğu öğrenci hafif etkilenirken, gazdan etkilenen ve amca çocukları olduğu öğrenilen Rümeysa T. ve Esra T. (10) ise, Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 çocuğun tedavisinin ayakta devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...