Beyoğlu'nda Afrikalıların partisine polis baskını!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda Afrikalıların partisine polis baskını!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beyoğlu'nda koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemleri hiçe sayarak Afrika uyrukluların gece kulübünde düzenlediği partiye baskın düzenlendi. Baskında içeridekilere kurallara uymadıkları için para cezası kesildi.

Beyoğlu'nda bulunan bir gece kulübünde geçtiğimiz 28 Kasım’da Afrika uyruklu kişiler koronavirüs salgınına ve tedbirlerine rağmen parti düzenledi. Mekanda parti düzenlendiği ihbarını alan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hemen harekete geçerek gece kulübüne baskın yaptı. Kulüpte düzenlenen partide sosyal mesafeye uymayan ve maske takmayan kişilere “Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na muhalefet” suçundan 3180’er lira idari para ceza kesildi. Baskın yapılan gece kulübüne polis ekipleri tarafından daha önce de 6 kez baskın düzenlendiği ortaya çıktı.

Öte yandan koronavirüs salgınını hiçe sayarak parti düzenleye kişilerin parti anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştığı o anlar kameralara yansıdı.

Beyoğlu'nda Afrikalıların partisine polis baskını!

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...