Beykoz'da korkutan görüntü: Deniz çekildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beykoz'da korkutan görüntü: Deniz çekildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beykoz’da Anadolukavağı sahilinde deniz suyunun 60 ile 80 cm arasında çekilmesi sonucu deniz altındaki kayalık ve yosunlar ortaya çıkarken vatandaşlar yaşanan durum sonrasında tedirgin oldu.

Beykoz Anadolu Kavağı Sahil şeridinde yaşanan gelgit nedeniyle deniz suyu kıyıdan yaklaşık 80 santimetre geriye çekildi. Suyun çekilmesi ile birlikte deniz altındaki kayalıklar ve yosunlar gün yüzüne çıktı. Sahilde yürüyüş yapan vatandaşların ve balıkçılar durumu fark edince cep telefonları ile o anları kayda aldı. Gelgit sonucu deniz suyunun çekildiği Anadolu Kavağı Sahili’nin son hali havadan görüntülendi.

“DENİZDE 60-80 CM ARASINDA ÇEKİLME OLDU”

Sahilde balıkçılık yapan Mehmet Cömert, “İstanbul’da son dönemlerde yağış olmadığından dolayı denizde 60 ile 80 cm arasında çekilme oldu. Kıyıdaki kaya parçaları suyun altındaydı, görünmüyordu. Deniz suyunun çekilmesiyle kayalıklar ortaya çıktı. Bu yıl kurak geçiyor.” diye konuştu.

Beykoz'da korkutan görüntü: Deniz çekildi

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...