Beykoz'da İETT otobüsü kayalıklara daldı: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Beykoz'da İETT otobüsü kayalıklara daldı: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

Beykoz'da kontrolden çıkan İETT otobüsü kaldırıma çıktı. Kazada 6 kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son günlerde sık sık gündeme gelen İETT otobüslerinin kazalarına Beykoz'da yaşanan kazayla bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde Kağıthane'de meydana gelen kazada İETT otobüsü şoförü bir anda rahatsızlanınca 6 araca birden çaprtı.

Öte yandan Beykoz'da yaşann kazada ise direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü sürücüsü aracıyla aydınlatma direğini devirdikten sonra yol kenarındaki kayalık alana dalarak durabildi. Kazada otobüs sürücüsü ve araç içerisindeki 5 yolcu yaralandı.

Beykoz'da İETT otobüsü kayalıklara daldı: Çok sayıda yaralı var

Beykoz- Kadıköy seferini gerçekleştiren otobüs sürücüsü Sait Sefa Aydın, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol üzerindeki aydınlatma direğine vurduktan sonra kayalıklara çarparak anca durabildi.  Kazada sürücü ve araç içerisindeki 5 yolcu yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleriyse yaraları çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

DAKİKALARCA AMBULANS BEKLENDİ

Kaza sonrası yaralanan otobüs sürücüsü kaldırım üzerinde dakikalarca ambulans bekledi. Sağlık ekipleri ise görüntü almaya çalışan gazetecileri engelledi.

Beykoz'da İETT otobüsü kayalıklara daldı: Çok sayıda yaralı varKaza esnasında araç içerisinde bulunan yolcu, “Otobüsün içindeydik. Yoldan çıkınca vura vura gitti. Arabanın içi bir anda duman oldu. Herkes yerdeydi” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...